Texte felicitari MARTIE

Texte felicitari

Dragii mamei,

Pentru ca Dumnezeu nu poate fi mereu peste tot, a creat MAMELE! Dar cum eu nu pot fi langa voi, ma rog LUI sa va ocroteasca, sa va lumineze drumul vietii, sa va faca din suparari, trepte spre impliniri si sa va mangaie chipurile cu dorul si dragostea pe care mama voastra vi le poarta!

Texte felicitari

Primavara insemana pentru noi toti bucuria reinvierii naturii, aparitia primelor flori si mireasma ierbii proaspete. Martie e luna in care sarbatorim frumusetea!

Frumusetea o poti gasi in prima raza de soare ce mangaie fata lumii, in stropii de roua ce invioreaza iarba proaspata, in mugurii ce ies la viata sau in adierea vantului care zboara pe caii sai salbatici; Nu trebuie sa cauti frumusetea caci ea te invaluie la orice pas. Uita-te in jurul tau si ai sa vezi ca esti inconjurat de frumusete.

Martie e sarbatoarea naturii si a femeii – mama, sora, bunica . Cele mai frumoase ganduri pentru ele nu pot fi trduse in vorbe, dar de cele mai multe ori , cateva randuri scrise din suflet le pot aduce o mare bucurie.

primavara

1 Martie

Texte felicitari

” Am trimis primavara mesager al dragostei mele. Ea iti bate in geam cu brate de flori si cantec de pasari. Natura, imbracata in haina sa de zefir iti poarta in plete mireasma ierbii proaspete. Astazi esti mai frumoasa ca oricand, iar gandul meu zboara pe aripi de vis catre tine. La multi ani, iubita mea!”

„Astazi, in zi de sarbatoare a naturii, iti doresc sa ai o primavara cu soare si zambete cu flori si zumzet de albine. La multi ani!”

„Misterioasa ca un pas de zana, purtand in vene fosnete de flori, primavara, a sosit in pragul casei tale, aducandu-ti cele mai frumoase ganduri. Iti doresc sa fii frumoasa precum soarele de primavara! La multi ani „

„Azi, in zi de mare sarbatoare am adunat buchet de ganduri bune si le-am prins in parul tau. Esti mai frumoasa ca oricand in razele de soare ce managaie fata pamantului. La multi ani.”

„La noi a venit primavara. Din prea-plinul ei am cules un  sac de raze, un buchet de flori proaspete si un licar de lumina calda pe care le-am facut manunchi de ganduri bune sa iti lumineze viata . Iti dorim cu toata dragostea de copil/ frate/ prieten ca primavara sa iti aduca fericire si impliniri!
Cu drag,

„Primavara a sosit din nou in pragul casei tale. Din prea-plinul ei am ales, un buchet de ganduri bune, fericire si liniste, pe care ti le-am prins in par. Sa ai o primavara insorita si o viata linistita. La multi ani!”

„Cu fiecare raza de soare cerul ne inunda sufletele de caldura si puritate. Noi va dorim ca primavara sa va gaseasca vesele si implinite. La multi ani si o primavara insorita!”

„Draga noastra, cu sufletele pline de dragoste ne apropiem, in zi de sarbatoare a naturii,  pentru a-ti saruta mainile si fruntea obosite de munca si de griji pentru noi toti : fiu, fica si nepoti.
Cu toata dragostea de copii, …”

„Primavara, purtand pe aripi mireasma de flori si zumzet de albine, iti aduce in dar cele mai frumoase ganduri. Fie ca viata sa-ti fie o vesnica sarbatoare. La multi ani.”

Se-aude vantul fosnind printre nori
Si ploia sta gata sa ude pamantul.
Raze de soare privesc catre noi,
Citindu-ne, parca, privirea si gandul.

Sub stele “de primavara” albastru-i mai cald,
Padurea respira prin frunze doar cantec.
In suflete totul parca-i mai alb,

Iar eu iti aduc in dar un zambet.”

martisor

Martisor

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s