Contact

Daca v-au placut concursurile noastre si vreti sa participati cu creatiile voastre, nu ezitati sa ne scrieti! Orice copil are dreptul sa fie ascultat! Exista in fiecare dintre noi un strop de talent! Lasati frau liber inspiratiei si creati propriile voastre povesti, eroi sau intamplari!

Asteptam mesajele, ideile, povestile, poeziile voastre la adresa : magiedepoveste@yahoo.com sau depoveste1@yahoo.com.

Haideti sa le facem celor mici o copilarie mai frumoasa!

5 gânduri despre “Contact

  1. Buna ziua.
    M-ar interesa si pe mine o carte personalizata dar nu pt un copil, as vrea sa fie ca un basm cu un print si o printesa care apoi in final se casatoresc. As putea sa va trimit mai multe poze cu cei doi pe care sa le puneti pe paginile acestei carti. As vrea sa stiu daca puteti face asa ceva si cat ar costa si mai ales daca se poate face pana pe data de 24 decembrie.
    Va multumesc si astept raspuns

  2. Buna.
    M-ar interesa o poveste personalizata pentru si cu copilul meu care are 3 ani. El se proclama ca fiind Regele Leu, iar noi parintii suntem alte animale. Credeti ca se poate realiza o astfel de poveste in care sa–i apara cateva poze. Daca e posibil, as dori sa stiu cate pagini are, daca coperta este cartonata, care e calitatea paginilor si cam cat este pretul. Vreau sa fie cadou de Paste. Va multumesc si astept raspuns cat se poate de repede.

  3. Buna. M-ar interesa o poveste personalizata pentru copilul meu de 3 ani, care se proclama Regele Leu. Este posibil? Se pot insera si poze cu el? Cate paginia ar avea ?Coperta e cartonata? Care a calitatea paginilor? Cam cat ar costa? Multumesc.

Lasă un comentariu